Tuesday, October 15, 2013

Τα άγνωστα μυστικά για νεανικό δέρμα

Συμβουλές για να εξαφανίσεις τα σημάδια του χρόνου


Πολλά έχεις διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς για την περιποίηση του δέρματος. Το βασικό είναι όμως πως υπάρχουν και ορισμένα μυστικά που ίσως δεν τους έχεις δώσει τη δέουσα σημασία...

Ναι στο σέρουμ: Το σέρουμ το έχεις υποτιμήσει μιας και δεν είναι κρέμα ημέρας ή νύχτας και το ξεχνάς σχεδόν πάντα. Το σέρουμ έχει αντιγηραντική δράση μυστικά, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. 

Μην βάζεις στην επιδερμίδα σου οποιοδήποτε προϊόν διαθέτει το κατάστημα καλλυντικών: Βρες εκείνο το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας και φρόντισε την ανάλογα. Δώσε στα χείλη σου τη δέουσα σημασία γιατί συνήθως ξεχνάς να τα φροντίσεις με λίγο λιπ-μπαλμ για να είναι πάντα βελούδινα και απαλά. 

Προστάτεψε τον λαιμό σου: Το πιο βασικό μυστικό που πολλές φορές ξεχνάς είναι ο λαιμός σου που αποκαλύπτει και την ηλικία σου. Μην απλώνεις τα προϊόντα περιποίησης μόνο στο πρόσωπο σου αλλά κάνε το και στο λαιμό που έχεις τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο. 


«Less is more»: Όσο λιγότερο βάφεσαι τόσο το καλύτερο για το δέρμα σου αφού δεν ταλαιπωρείται και δείχνει φρέσκο και νεανικό. Αυτό ισχύει και για την περιποίηση του δέρματός σου. Καλό είναι να απλώνεις την κρέμα και να κάνεις το σκραμπ σου αλλά δεν είναι ανάγκη να βάζεις ο,τι βρεις. 

Νίκησε τις ρυτίδες: Δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία για να απαλλαγείς από τις ρυτίδες. Λίγη βαζελίνη τοπικά στις λεπτές γραμμές τις απαλαίνει και τις κάνει να μην φαίνονται τόσο. Ειδικά αν την απλώσεις το βράδυ πριν κοιμηθείς θα δεις σημαντική διαφορά το πρωί. Και φυσικά κάνε botox!

Πηγή: womenonly.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.