Tuesday, March 6, 2012

my control-Φτιάξε την δική σου κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ



Σαν βάση, η οποία είναι κοινή για όλες τις κρέμες, θα χρησιμοποιήσουμε την  Cream Base DMS® εμπλουτισμένη με συμπυκνωμένο ενυδατικό ορό λιποσωμάτων υαλουρονικού οξέος. Εσείς θα επιλέξτε εώς και 4 από τα παρακάτω υλικά για να δημιουργήσετε αποκλειστικά για εσάς, μια κρέμα μοναδική που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεστε πλέον διαφορετικές κρέμες για κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας, αλλά συνδυάζοντας σωστά τα υλικά θα αντιμετωπίζετε συνολικά τις ανάγκες της. Διαβάστε προσεκτικά τις ιδιότητες των συστατικών και επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας τα υλικά που σας ταιριάζουν. Αν χρειαστείτε βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας καλέσετε στο 210-6456532. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την ιδανική κρέμα για το πρόσωπό σας.

Aloe Vera Extract

κωδικός: 01

Εκχύλισμα Αλόης υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες, μεταλλικά άλατα, πρωτεΐνες και ένζυμα με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Vit.C Liposomes 


κωδικός: 02

O ορός λιποσωμάτων βιταμίνης C αποδίδει την βιταμίνη στο δέρμα στην αποτελεσματικότερη μορφή της. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας, ενώ στη σύγχρονη βιβλιογραφία αναφέρεται η θετική της επίδραση στην προστασία του DNA και στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου.

Alga Extract 

κωδικός: 03

Αλγηνικό εκχύλισμα υψηλής περιεκτικότητας σε πολυσακχαρίτες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Οι πολυσακχαρίτες και τα αμινοξέα που εμπεριέχονται έχουν ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες.

Vit. E nanoparticles 

κωδικός: 04

Τα νανοσωματίδια σταθεροποιούν την βιταμίνη Ε σε ιδιαίτερα υψηλή δόση και μεταφέρουν τα ενεργά συστατικά της στο δέρμα. Η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει την επιβλαβή δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επιπλέον υποστηρίζει το σχηματισμό νέων κυττάρων και αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος. 

Vit.K Nanoparticles 

κωδικός: 05

Η βιταμίνη Κ είναι ένα από τα νεότερα και πιο σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή των δερματολογικών προϊόντων control. Με την μορφή νανοσωματιδίων διεισδύουν στην επιδερμίδα και βοηθούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των ευρυαγγειών.

Jojoba Oil και vit.C,E 

κωδικός: 06

Έλαιο εμπλουτισμένο με βιταμίνες C και Ε το οποίο μετά την χρήση του αφήνει βελούδινη υφή στο δέρμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ξηρά και κανονικά δέρματα. 

D-Panthenol Nanoparticles 

κωδικός: 07

Η πανθενόλη είναι προβιταμίνη της ομάδας βιταμινών Β. Αυξάνει και ρυθμίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, υποστηρίζει την ικανότητα αναγέννησής του και ειδικότερα τον σχηματισμό νέων κυττάρων. Η πανθενόλη έχει επίσης ισχυρό καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο δέρμα.

Hyaluronic Acid Liposomes Concentrate 

κωδικός: 08

O συμπυκνωμένος ενυδατικός ορός λιποσωμάτων υαλουρονικού οξέος, υπάρχει ήδη αναμεμειγμένος στην βάση της κρέμας. Για πολύ ξηρά δέρματα όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερη ποσότητα υαλουρονικού και για αυτόν τον λόγο παρέχουμε την δυνατότητα να προσθέσετε στην κρέμα σας αυτό το στοιχείο σε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην φροντίδα του ξηρού δέρματος.

πηγή:yalouroniko.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.