Monday, April 15, 2013

Αποκτήστε υπέροχο δέρμα


Συμβουλές για γυναίκες με διαφορετικούς τύπους δέρματος


Κάθε γυναίκα υποκύπτει στον πειρασμό να δοκιμάσει ένα από τα καλλυντικά υψηλής τεχνολογίας, καθώς καμιά δεν αισθάνεται τόσο τέλεια.

Αν και τα προϊόντα ομορφιάς δεν μπορούν να κάνουν θαύματα, μπορούν τουλάχιστον να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ξανά ωραίο δέρμα.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Η αλήθεια για την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος είναι καταγεγραμμένη με μικροσκοπικά γράμματα στη συσκευασία του: είναι ο κατάλογος των συστατικών του με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τη δράση τους!
Ουσιαστικά, τα καλλυντικά δεν μπορούν να επιφέρουν αληθινές μεταβολές στη δομή και τη λειτουργία του δέρματός σας.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Έχετε ΔΕΡΜΑ ΞΗΡΟ, αν μοιάζει να απολεπίζει, αν έχει κόκκινες πλάκες, αν παρουσιάζει κνησμό, αν «τραβάει» και αν σχηματίζει λεπτές μικρές ρυτίδες στην επιφάνεια, οι οποίες εξαφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα.

Για τη φροντίδα ενός ξηρού δέρματος, πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα καθαριστικό πολύ ήπιο και μια καλή κρέμα ενυδάτωσης και να αποφεύγετε την επαφή με πολύ ζεστό νερό και τα πολύωρα ντους ή μπάνια.

Έχετε ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ, αν καλύπτεται, λίγο μετά τον καθαρισμό του, από μια λιπαρή και
γυαλιστερή ταινία και αν οι πόροι του φράζουν από εναπόθεση λίπους και δερματικών κυττάρων, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει σπυράκια, μαύρα στίγματα ή ακαθαρσίες. Το καλό όμως είναι ότι χάρη στην υπερπαραγωγή σμήγματος, το δέρμα αυτό ενυδατώνεται καλύτερα και γερνάει...δυσκολότερα.

Για τη φροντίδα ενός λιπαρού δέρματος προτιμάτε ήπια προϊόντα χωρίς λιπαρά.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Δεν υπάρχει τέλειο δέρμα. Ακόμα και οι γυναίκες που έχουν υπέροχη επιδερμίδα, έχουν μερικές φορές προβλήματα.
Το δέρμα είναι ένα όργανο που εξελίσσεται διαρκώς: στις διάφορες εποχές της ζωής σας μπορεί να έχετε δέρμα λιπαρό, ξηρό ή ευαίσθητο.

Μερικές φορές είμαστε οι χειρότεροι εχθροί του δέρματός μας: πολλά προβλήματα προκύπτουν από πολύ δυνατό καθαρισμό ή από προϊόντα που προκαλούν έντονο ερεθισμό.

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματός σας, η λέξη-κλειδί είναι «απαλότητα». Όποιον τύπο δέρματος κι αν έχετε μην κάνετε υπερβολές.

Προβλήματα που συνεχίζονται μπορεί να οφείλονται σε προβλήματα υγείας ή σε αλλεργίες. Θεραπεύοντας το αληθινό πρόβλημα, θεραπεύετε ταυτόχρονα και το δέρμα.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


Μια καλή κρέμα ενυδάτωσης δεν είναι απαραίτητα λιπαρή. Να ξέρετε ότι οι κρέμες ενυδάτωσης δεν μπορούν να προλάβουν ούτε να απαλύνουν τις ρυτίδες. Το γεγονός ότι το δέρμα φαίνεται λιγότερο ρυτιδιασμένο μετά τη χρήση τους οφείλεται στο ότι το ενυδατωμένο δέρμα έχει πιο λεία όψη.

Διαλέγετε μια κρέμα ενυδάτωσης ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας (ξηρό ή λιπαρό).

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.