Thursday, March 7, 2013

Η καθημερινή περιποίηση του δέρματος


αντιρυτιδική κρέμα αντιγήρανσης

Απλές κινήσεις για μια λαμπερή επιδερμίδα


Δεν βγαίνεις ποτέ έξω από το σπίτι χωρίς το μέικ-απ σου γιατί θέλεις να έχεις πάντα αψεγάδιαστη επιδερμίδα αλλά μήπως ξεχνάς να το καθαρίζεις τέλεια σε καθημερινή βάση και δεν βάζεις ούτε ενυδατική από τη βιασύνη σου;

Διάβασε παρακάτω τι δεν πρέπει να ξεχνάς σε καθημερινή βάση για να έχεις πάντα τέλειο και λαμπερό δέρμα...

Προστασία από τον ήλιο: Ο ήλιος ακόμη και το χειμώνα δεν είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου. Αν οι βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες βρουν το δέρμα σου απροστάτευτο τότε την έβαψες. 

Ακόμη και αν δεν φορέσεις ενυδατική κρέμα φρόντισε έστω το μέικ-απ σου να σε καλύψει από τον ήλιο γιατί μόνο έτσι μπορείς να έχεις λαμπερό δέρμα χειμώνα-καλοκαίρι!

Ενυδάτωση: Αν υπάρχει κάτι το οποίο ξέρεις πολύ καλά, είναι ότι απαγορεύεται να αφήσεις το δέρμα σου χωρίς να το ενυδατώσεις. Το δέρμα σου καθημερινά τραβάει αρκετή ταλαιπωρία με όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που απλώνεις, οπότε το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίζεις να είναι σωστά ενυδατωμένο. 

Μην ξεχνάς την ενυδατική σου -που καλό είναι σε μια χώρα σαν τη δική μας να έχει και αντηλιακή προστασία αφού είναι το Α και το Ω κατά της αντιγήρανσης του δέρματος σου- το πρωί πριν απλώσεις το μακιγιάζ σου και το βράδυ άφησε την ενυδατική νυκτός να αναπλάσει και να φροντίσει το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της νύχτας. 


Το ντεμακιγιάζ: Αν σκέφτεσαι ότι υπάρχει έστω και μία περίπτωση στο εκατομμύριο να κοιμηθείς χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου και το πρωί να δείχνεις κούκλα πρέπει δυστυχώς να το ξεχάσεις. 

Φρόντισε να αφαιρέσεις το μακιγιάζ από το δέρμα σου πριν πέσεις για ύπνο και να απομακρύνεις όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ για να μπορείς να αντικρίσεις ένα λαμπερό δέρμα στον καθρέφτη το πρωί. 

Όσο κουρασμένη και να είσαι είναι κρίμα να ταλαιπωρείς το δέρμα σου με αυτόν τον τρόπο. Ίσως αυτό και να είναι το πιο σημαντικό μυστικό που πρέπει να εφαρμόζεις καθημερινά για να έχεις λαμπερό δέρμα κάθε μέρ,α οπότε μην το ξεχνάς. 

Ο καθαρισμός: Γιατί πιστεύεις ότι το δέρμα σου έχει ανάγκη από το μέικ-απ και την πούδρα σου για να δείχνει τέλειο; Το πιο σημαντικό από όλα είναι να δείχνει σούπερ χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Αυτό γίνεται μόνο εάν και εφόσον δεν ξεχνάς να το καθαρίζεις. Ένας απαλός αφρός καθαρισμού είναι ιδανικός για κάθε μέρα και με μία κίνηση το πρωί έχεις κυριολεκτικά «καθαρίσει». Εξάλλου αν το δέρμα σου είναι καθαρό και το πρόσωπο λείο, η επιδερμίδα σου θα δείχνει ακόμη πιο σούπερ και με το μέικ-απ σου.

Πηγή: womenonly.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.