Thursday, August 30, 2012

Κανόνες ενυδάτωσης


Χαρίστε φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας


1. Εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα. Ξεκινήστε με τον ορό ή το λάδι και αφήστε τα πιο βαριά προϊόντα για το τέλος.

2. Το αντηλιακό είναι έτσι κι αλλιώς ενυδατικό, όμως μερικές συνθέσεις είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες, κατά συνέπεια πολύ ευεργετικές.

3. Οι κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ παρέχουν βαθιά ενυδάτωση γιατί το υαλουρονικό συγκρατεί 20-100 φορές το βάρος του σε νερό. 

4. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι πολύ πιο ενυδατικές από οποιοδήποτε μεϊκάπ. Επίσης, χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα, καθώς δεν είναι βαριές, ενώ θρέφουν την επιδερμίδα. 

5. Κάντε απολέπιση με ένα scrub που έχει ως βάση το λάδι, για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας. 

6. Κάποια σαπούνια, σε αντίθεση με το τι μπορεί να πιστεύατε, είναι πολύ ενυδατικά. Αναζητήστε εκείνα που περιλαμβάνουν γλυκερίνη και ζήστε μια old fashioned εμπειρία.

7. Η αφυδάτωση γύρω από τα μάτια ισούται με ρυτίδες, ενώ έρευνες έδειξαν ότι μπορεί και να τις προκαλεί. Επιπλέον, η εφαρμογή κρέμας κάτω από τα μάτια βοηθά απίστευτα στην εφαρμογή του μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ.

8. Για τις εξαιρετικά ξηρές περιοχές του σώματος -όπως τα πέλματα- χρειάζεστε σούπερ ενυδατικές
συστάσεις. Το να τις αφήνετε να δρουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας βοηθά επίσης πολύ.

9. Ένα προϊόν πολύ πλούσιο και λιπαρό είναι ιδανικό για πολύ ξηρά σημεία. Αν, μάλιστα, το νιώθετε βαρύ, σημαίνει ότι είναι φανταστικά καλό για το δέρμα σας. 

10. Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν πολύ κυρίως το ιχθυέλαιο ή οι κάψουλες με Ωμέγα 3 λιπαρά. Τρεις κάψουλες την ημέρα είναι αρκετές για τις περισσότερους, είτε θέλετε να φροντίσετε το πρόσωπο είτε το σώμα σας. 

11. Όσο πιο κρεμώδες είναι ένα αφρόλουτρο, τόσο πιο ενυδατικό είναι. Αναζητήστε πλούσιες, λευκές συνθέσεις για ενυδάτωση στο μάξιμουμ.

12. Άν παράγει αφρό, ίσως και να προκαλεί ξηρότητα. Τα καθαριστικά λάδια καθαρίζουν την επιδερμίδα χωρίς να της στερούν την υγρασία, για δέρμα απαλό που δεν «τραβάει».

13. Εφαρμόστε το λάδι σώματος αμέσως μόλις βγείτε από το μπάνιο, όσο το δέρμα σας είναι ακόμη νωπό, για να εισχωρήσει καλύτερα στην επιδερμίδα.

14. Είναι πολύ πιο γρήγορα και πρακτικά από το κανονικό ντεμακιγιάζ, αν και τα συνιστάμε μόνο σε περιπτώσεις υπέρμετρης υπνηλίας. Παρ’ όλα αυτά, τα συγκεκριμένα μαντιλάκια αφαιρούν ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ, όχι όμως εις βάρος της υγρασίας της επιδερμίδας.

15. Η υφή λάδι εναντίον λοσιόν και λοσιόν εναντίον κρέμας- είναι περισσότερο θέμα προτίμησης παρά αδιαπραγμάτευτης αλήθειας. Ακόμη και οι λιπαρές επιδερμίδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν λάδι, το δε ξηρό δέρμα θα επωφεληθεί από ένα ελαφρύ σέρουμ. Διαλέξτε ό, τι νιώθετε καλύτερο.

Πηγή: myself.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.