Wednesday, March 28, 2012

Φρόντισε για την ομορφιά σου


Συμβουλές για τέλεια εμφάνιση

Ήξερες ότι η μάσκα ύπνου μπορεί να κάνει καλό στο δέρμα σου; Δες εναλλακτικούς τρόπους που μπορείς να φροντίσεις για την ομορφιά σου!

Παγάκια από χαμομήλι

Καταβρόχθισες αλμυρά σνακς πριν τον ύπνο και το πρόσωπο σου είναι πρησμένο; Μπορείς να έχεις πάντα στην κατάψυξη παγάκια από ρόφημα τσαγιού ή χαμομηλιού. 

Βάλε τα σε μία πετσέτα και ακούμπησε τα για λίγο κάτω από τα μάτια σου. Οι σακούλες θα εξαφανιστούν!

Κάνε μασάζ στα πόδια σου με ένα μπαλάκι του τένις

Αυτό θα ξεκουράσει τα πέλματα σου που ταλαιπωρούνται από τα παπούτσια και θα βελτιώσει τη στάση του σώματός σου. 

Στάσου πάνω σε ένα χαλί με ένα μπαλάκι του τένις κάτω από το πέλμα σου. Ρίξε ελαφρά το βάρος σου πάνω στο μπαλάκι. Άνοιξε και κλείσε το πόδι σου, ανοίγοντας και σφίγγοντας τα δάχτυλα του ποδιού. Κάνε το 5 φορές σε κάθε περιοχή και συνέχισε μέχρι να κάνεις όλες τις περιοχές του κάθε ποδιού. 

Μην ξεχνάς τις βιταμίνες


Φόρα μια μάσκα ύπνου
Το πιο πιθανό είναι να μπαίνει λίγο φως στο δωμάτιό σου είτε από τη λάμπα του δρόμου είτε από το ψηφιακό σου ξυπνητήρι. 

Το φως αυτό εμποδίζει τον βαθύ ύπνο που χρειάζεσαι καθημερινά για να ξεκουραστείς. Βάλε μια μάσκα ύπνου και θα είσαι πιο φρέσκια κάθε μέρα. 

Κόψε τη ζάχαρη

Όλοι οι ειδικοί τονίζουν την ανάγκη να μειώσουμε ή να κόψουμε εντελώς τη ζάχαρη. Η ζάχαρη σε όλες της μορφές της ενεργοποιεί τον σχηματισμό παραγώγων που είναι υπεύθυνα για την δημιουργία των ρυτίδων. 

«Φάε» το νερό

Για ακόμη καλύτερη ενυδάτωση κατανάλωσε ωμά φρούτα και λαχανικά. Αυτά είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά και φυτικά θρεπτικά συστατικά και αποτελούνται κυρίως από νερό. 


Πηγή: shape.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.