Monday, January 23, 2012

serum control-Ορός για το πρόσωπο με βιταμίνη Ε και Αλγηνικό εκχύλισμα



  • Serum Προσώπου 24h, συσκευασία των 50 ml
  • Χρησιμοποιείται πριν από την ενυδατική κρέμα ημέρας ή νύκτας
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει αλγηνικό εκχύλισμα  
  •  Περιέχει βιταμίνη Ε με αναπλαστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες κατά των ελθερων ριζών
  • Αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας

Το serum ή ορός αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στα προϊόντα περιποίησης δέρματος και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Τι είναι όμως ακριβώς και ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα;

Χρησιμοποιείται συνήθως σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, ένας ορός έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας. 

Το νέο αυτό προϊόν δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν  ένα serum εξειδικευμένα ενυδατικό, διαφορετική από την πληθώρα των ορών του εμπορίου, να απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότηταςκαι να περιέχει καινοτόμα υλικά έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις κρέμες τησ σειράς control.

Ως βασικά συστατικά επιλέγησαν το εκχύλισμα φύκης και η βιταμίνη Ε. Τα φύκια  χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στην Πλαστική Χειρουργική  και για την παρασκευή επιθεμάτων για την αντιμετώπιση ανοιχτών τραυμάτων και εγκαυμάτων λόγω των αναπλαστικών ιδιοτήτων τους. Το αλγηνικό εκχύλισμα είναι έντονα ενυδατικό και περιέχει στοιχεία απαραίτητα για την σωστή λειτουργία της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε είναι ισχυρό αντοοξειδωτικό, προστατεύει από την δημιουργία ελέυθερων ριζών και επιβραδύνει τη καταστροφή των βιολογικών μεμβρανών.

Τα συμπυκνωμένα εκχυλίσματα της σειράς control παράγονται από φυτικά συστατικά υψηής καθαρότητας και δεν περιέχουν συντηρητικά.

Τα νανοσωματίδια της σειράς control εμπεριέχουν βιταμίνες και ευπαθή δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ευκολότερη διείσδυσή τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα νανοσωματίδια της σειράς control control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003).-shop

Συστατικά:


Alga Extract

Εκχύλισμα υψηλής περιεκτικότητας σε πολυσακχαρίτες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλα και ιχνοστοιχεία με αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Οι πολυσακχαρίτες και τα αμινοξέα που εμπεριέχονται έχουν ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες.

Vit. E nanoparticles

Τα νανοσωματίδια σταθεροποιούν την βιταμίνη Ε σε ιδιαίτερα υψηλή δόση και μεταφέρουν τα ενεργά συστατικά της στο δέρμα. Η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει την επιβλαβή δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επιπλέον υποστηρίζει το σχηματισμό νέων κυττάρων και αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος. 

τιμή: 65 ευρώ

Για περισσότερες λεπτομέρeιες μεταβείτε στο e-shop

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.