Tuesday, January 17, 2012

meso control-Κρέμα Προσώπου Μεσοθεραπείας



  • Κρέμα Προσώπου 24h σε συσκευασία των 50ml
  • Προέρχεται από την εμπειρία της Πλαστικής Χειροουργικής στην Μεσοθεραπεία
  • Περιέχει 54 ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες,αμινοξέα,πρωτεΐνες και νουκλεΪκά οξέα που βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων
  • Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει Υαλουρονικό Οξύ
  • Αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς  ίχνη λιπαρότητας
  • Χαρίζει λάμψη στο δέρμα
  • Έχει αντιοξειδωτική δράση

Η κρέμα προσώπου meso control περιέχει 54 συστατικά για την ενυδάτωση, την φροντίδα της επιδερμίδας και την επιτάχυνση της ανανέωσης των κυττάρων.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου,οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα εξειδικευμένη, έτσι ώστε να περιέχει τα συστατικά της μεσοθεραπείας προσώπου, με σκοπό να διατηρούν σε βάθος χρόνου το λαμπερό αποτέλεσματης ενέσιμης μεσοθεραπείας. Απευθύνεται εξίσου σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούν να κάνουν ενέσιμη μεσοθεραπεία, αλλά το δέρμα τους χρειάζεται τα συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτήν με μικρότερη φυσικά απορόφηση αλλά με ένα αποτέλεσμα που προσομοιάζει αυτό της ενέσιμης.  
Πιο αναλυτικά, τα συστατικά της meso control:

Υαλουρονικό οξύ: Μη ζωϊκό, βιοτεχνολογικής προέλευσης. Λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του, συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.
Χλωριούχος Χολίνη: Επιταχύνει την ανάπτυξη νέων κυττάρων

Δεσοξυθυμιδίνη: Νουκλεοσίδιο DNA, απαραίτητο για την διαίρεση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων

Πουτρεσκίνη: Είναι αυξητικός παράγοντας απαραίτητος για την διαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και συνεπώς την δημιουργία νέων κυττάρων

Γλυκόζη: Αποτελεί πηγή ενέργειας για τα κύτταρα

Πυροσταφυλικό Νάτριο: Επιπρόσθετη πηγή ενέργειας για τα κύτταρα

Λιποϊκό Οξύ: Έχει αντιοξειδωτική δράση

Ανόργανα στοιχεία: Παρέχουν τα απαραίτητα μέταλα και ιχνοστοιχεία για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Μολυβδαινικό Αμμώνιο, Μεταβαναδικό Αμμώνιο, Χλωριούχο Ασβέστιο, Θειϊκός Σίδηρος,Χλωριούχο Κάλιο,Θειϊκός Χαλκός, Χλωριούχο Μαγνήσιο, Θειούχο Μαγνήσιο, Οξικό Νάτριο, Υδρογονούχο Ανθρακικό Νάτριο,Χλωριούχο Νάτριο,Υδρογονούχο Φωσφατικό Νάτριο,Μεταπιριτικό Νάτριο, Σεληνιώδες Νατριό, Χλωριούχο Νικέλιο, Χλωριούχος Κασσίτερος, Θειϊκός Ψευδάργυρος.

Αμινοξέα: Αποτελλούν τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών οι οποίες είναι η βάση της ζωής, και είναι απαραίτητα για την σύστασή τους.
Αλανίνη, Αργινίνη, Ασπαραγίνη, Ασπαρτικό οξύ, Κυστεΐνη, Γλουταμίνη, Γλουταμικό οξύ, Γλυκίνη, Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθιονίνη, Φενυλαλανίνη, Προλίνη,Σερίνη, Θρεονίνη,Τριπτοφάνη, Τυροσίνη, Βαλίνη.
Βιταμίνες: Περιέχει αντιγηραντικό πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα. Οι βιταμίνες της ομάδας Β είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία και ανανέωση του δέρματος.

vit. B4 (αδενίνη), vit. B8 (βιοτίνη),vit. B5 (παντοθενικό ασβέστιο),vit. B9 (φυλλικό οξύ), vit. B7 (ινοσιτόλη), vit. B3 (νικοτιναμίδη), vit. Β6 (πυριδοξύνη), vit.B2 (ριβοφλαβίνη) vit. B1 (θειαμίνη), vit. B12

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.