Tuesday, September 6, 2011

Ο δρόμος προς την ενυδάτωση

Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Νέο!!! Από τον Πλαστικό Χειρουργό Νίκο Νεοφώτιστο Διαβάστε περισσότερα εδώ
τηλ. παραγγελιών: 210-6456532

Αποχαιρετήστε την ξηρότητα του δέρματος

Ανακάλυψε την απαλότητα, τη βελούδινη αίσθηση, την απόλυτη ανανέωση. Και για να φτάσετε σε αυτό οργανώστε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και ακολουθήστε το βήμα-βήμα μέχρι να φτάσετε στον στόχο. Πέρα από τα απλά tips διατροφής και τρόπου ζωής οφείλετε να βρείτε δυνατά όπλα για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα και να δροσίσετε την επιδερμίδα σας, όπως πρέπει.

Μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι απαραίτητο να εντάξετε την ενυδάτωση για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαλότητα που θα προσφέρει στο πρόσωπο και στο σώμα σας. Αρχικά εφοδιάστε το μπάνιο σας.

Ένα καλό αφρόλουτρο θα σας χαλαρώσει, θα θρέψει την επιδερμίδα σας και θα σας ανανεώσει. Μια ενυδατική σειρά περιποίησης μαλλιών θα φροντίσει την τρίχα σε βάθος. Ένα ενυδατικό body lotion ή μια κρέμα σώματος με υπέροχο άρωμα θα κρατήσει τη φρεσκάδα στο σώμα σας για περισσότερη ώρα και θα αφήσει πίσω του μεταξένιο αποτέλεσμα. Φυσικά η ενυδατική κρέμα προσώπου πρωί-βράδυ πρέπει να γίνει μια όμορφη ρουτίνα για να γίνετε κι εσείς ακόμα πιο όμορφη!

Αν η ξηρότητα είναι κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας, η ενυδάτωση μπορεί να κάνει ακριβώς το αντίθετο. Πόσο μάλλον όταν ο δρόμος προς αυτήν είναι τόσο απολαυστικός!

Πηγή: myworld

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.