Thursday, September 12, 2013

Η επιλογή της ιδανικής κρέμας ματιών

Τα απαραίτητα συστατικά ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε


Η αναζήτηση της τέλειας κρέμας ματιών δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ταλαιπωρεί αλλά αντίθετα έχει σκοπό να ξεκουράζει τα μάτια σου. 

Η περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και έχει περισσότερες απαιτήσεις. Παρακάτω θα βρεις τα μυστικά εκείνα που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις την σωστή κρέμα...

Το να βρεις την τέλεια κρέμα ματιών σημαίνει βασικά να αποκωδικοποιήσεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να δεις τι είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά. 

Αν αυτό που ζητάς είναι να εξαφανίσεις τις ρυτίδες, ψάχνεις μόνο ένα πράγμα: «ισοδύναμου βιταμίνης Κ». Αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστικότητα του δέρματος και είναι το μόνο συστατικό που χρειάζεσαι πραγματικά.

Εννοείται πως δεν μίλησε κανείς για πολλές ρυτίδες, αλλά ακόμη και όταν οι πρώτες λεπτές γραμμές
κάνουν την εμφάνισή τους, η ρετινόλη είναι αυτό που ψάχνεις. Στο εμπόριο θα βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με ισοδύναμου βιταμίνης Κ που κάνουν θαύματα.

Αν τα μάτια σου δείχνουν πρησμένα τότε δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις, αλλά έχεις ένα και βασικό σύμμαχο: το υαλουρονικό οξύ. Η κρέμα που θα διαλέξεις φρόντισε να την έχει στα συστατικά της για να δεις τα πρησμένα μάτια σου να ξεπρήζονται. 

Αν θέλεις μια πιο άμεση λύση τότε μπορείς να απλώσεις φέτες αγγουριού στα πρησμένα σου μάτια και να τις αφήσεις για λίγο επάνω. 

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.