Thursday, November 8, 2012

Η εφαρμογή Face Metrics Pro τώρα για iPhone και iPad


Η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας παγκοσμίως


Η ανάλυση προσωπολογίας Face Metrics Pro είναι πλέον διαθέσιμη για iPhone - iPad για όσους θέλουν να βρουν το ιδανικό κούρεμα, χτένισμα και μακιγιάζ που τους ταιριάζει μοναδικά!

Η εφαρμογή Face Metrics Pro για i-Phone είναι η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας παγκοσμίως, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone να δουν την αρμονία του προσώπου τους, αλλά και συμβουλές για θέματα όπως τι γυαλιά ή κούρεμα - χτένισμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό τους!

Πρόκειται για μία καινοτομία των κομμωτηρίων «ikonomakis» που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο πρώτο τεχνολογικό ελληνικό cross platform apps development διαγωνισμό του Appgaraz.gr και του i-Bank της Εθνικής Τράπεζας και με την εφαρμογή Face Metrics Pro HD κατέκτησαν το 2ο Βραβείο με την καινοτομία και πρωτοτυπία και ενθουσίασαν το κοινό σε μια εξαιρετική διοργάνωση με δύσκολο ανταγωνισμό. 

To Face Metrics Pro είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad και σύντομα για Android Smartphones και Tabs διατίθεται σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά σε 123 χώρες.

Κατέβασε την Δωρεάν έκδοση για το iPhone εδώ.

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.