Wednesday, September 26, 2012

Νέο Προϊόν: HA serum-συμπυκνωμένος ορός Υαλουρονικού Οξέος


Ορός Υαλουρονικού Οξέος για το πρόσωπο 


Serum Προσώπου 24h, συσκευασία των 20 ml
Χρησιμοποιείται πριν από την ενυδατική κρέμα ημέρας ή νύκτας
Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση γιατί περιέχει υαλουρονικό οξύ  
Αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας
Το serum ή ορός αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στα προϊόντα περιποίησης δέρματος και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Τι είναι όμως ακριβώς και ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα;

Χρησιμοποιείται συνήθως σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, ένας ορός έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας. 

Το νέο αυτό προϊόν δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν  ένα serum εξειδικευμένα ενυδατικό, διαφορετική από την πληθώρα των ορών του εμπορίου, να απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να περιέχει καινοτόμα υλικά έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις κρέμες τησ σειράς control.

Η τάση της εποχής είναι να χρησιμοποιούνται νέα, σύγχρονα υλικά όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Αλόη. Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα προσώπου λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.Με την ενσωμάτωση του υαλουρονικού οξέος σε λιποσώματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη διείσδυση τους στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα λιποσώματα της σειράς control περιέχουν στις μεμβράνες τους  και αποδίδουν  πολύτιμες ουσίες όπως λινολεϊκό οξύ και χολίνη, που αποτελούν ισχυρούς προστατευτικούς παράγοντες για το δέρμα μας. Η αναπλαστική τους ικανότητα έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρή όσο και εκείνη των ΑΗΑ και της βιταμίνης Α σε χρονική περίοδο τριών-τεσσάρων εβδομάδων χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμιτων αποτελεσμάτων.(δημοσιευμένο στο  Cosmetic International 2003)

Επισκεφτείτε το e-shop για αγορά ή καλέστε 210-6456532

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.