Tuesday, August 28, 2012

Όμορφη για πάντα


Γνώρισε την επιδερμίδα σου

Αν δεν γνωρίζεις τον τύπο της επιδερμίδας σου και χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσεις ζημιά στο δέρμα σου.

Διάβασε τα παρακάτω tips για να ξέρεις τι να αποφύγεις:

- Αν έχεις λιπαρό δέρμα και χρησιμοποιήσεις λιπαρή κρέμα υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις σπυράκια.
Γι αυτό η αισθητικός σου ή ο δερματολόγος είναι αυτοί που θα σουν πουν τι τύπο δέρματος έχεις και θα σε κατευθύνουν στα σωστά για την επιδερμίδα σου προϊόντα.

- Προσοχή στο σαπούνι. Η χρήση σαπουνιού για τον καθαρισμό του προσώπου σου πιθανότατα, να προκαλέσει ατονία, ξηρότητα στο δέρμα σου και να φαίνεται και διψασμένο. Αν για οποιαδήποτε λόγο το θέλεις για τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου φρόντισε να έχει ουδέτερο PH.

- Δεν κοιμόμαστε μπρούμυτα. Η ιδανική στάση για το πρόσωπό μας να μην αποκτά ρυτίδες είναι να
κοιμόμαστε ανάσκελα, για αυτό αγοράζουμε ορθοπεδικό μαξιλάρι, έτσι ώστε να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπό μας.

- Δεν ξεχνάμε τον λαιμό και τα χέρια μας. Έξαλλου είναι τα σημεία από τα οποία καταλαβαίνουν την ηλικία μας. Όταν απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα με κυκλικές κινήσεις ενυδατώνουμε και τον λαιμό μας.

-Χρησιμοποιούμε καθημερινά  Kρέμα προσώπου με Υαλουρονικό οξύ. Συγκρατεί 20-100 φορές το βάρος του σε νερό και ενυδατώνει πολύ βαθεια.

Πηγή: myworld.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.