Monday, June 27, 2011

Το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού


Τολμήστε τη μονοχρωμία και εντυπωσιάστε!

Το καλοκαιράκι ήρθε για τα καλά και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τάση που έχει κάνει θραύση σε προκαλεί φέτος να ταιριάξεις τέλεια το μακιγιάζ σου επιλέγοντας μονοχρωμία και όχι μονοτονία και να κλέψεις τις εντυπώσεις με το ίδιο χρώμα.

Γενικά: η ομοιογένεια στο μακιγιάζ σου είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must που κάνει το λουκ σου όσο τολμηρό ή διακριτικό θέλεις.

Βλέφαρα, χείλη και μάγουλα και πάμε: σε χρώματα όπως το έντονο πορτοκαλί, το κίτρινο που "βγάζει" μάτι με την καλή πάντα έννοια, το girlie φούξια, το ζωηρό κοραλλί είναι χρώματα που μπορούν να "ντύσουν" τόσο τα βλέφαρα όσο και τα χείλη σου. Για χρώματα όπως το τρέντι μοβ και το εκκεντρικό μπλε μπορείς να ποντάρεις στο δίπτυχο μάτια-βλέφαρα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις ευλογίες της νέας τάσης, απλώνοντας τη σκιούλα σου και συνδυάζοντας τέλεια με μάσκαρα στους ίδιους τόνους. Το μοβ, το γαλάζιο και το μπλε είναι τα must χρώματα του καλοκαιριού για τη μάσκαρα αφού χαρίζουν παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό χρώμα στις βλεφαρίδες σου και ταιριάζουν τέλεια με το λουκ σου!
Φυσικά, φυσικά: θέλεις ένα natural λουκ που να σε συντροφεύει από τον πρωινό σου καφέ μέχρι το βραδινό ποτό; Τότε η πιο παλ και φυσική εκδοχή της μονοχρωμίας σε προσκαλεί να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά! Με βάση το ρομαντικό ροζ μπορείς να χαρίσεις στα χείλη, τα μάτια αλλά και τα μάγουλα απαλή ροζ όψη. Επίλεξε για τα χείλη ένα ροζ παλ σχεδόν σαν φυσική με απαλή ροζ απόχρωση ματ κραγιόν για διάρκεια αφού τα χείλη έχουν την τάση να είναι ματ αυτή τη σεζόν. Αν πάλι θέλεις να επενδύσεις στη λάμψη τότε το λιπ-γκλος έρχεται να κάνει εδώ το θαύμα του. Τα μάτια σε απαλό ροζ έως και λίγο πιο έντονο αποκτούν φυσική λάμψη ενώ το ρουζ σε τριανταφυλλί ροζ ακόμη με πέρλες για έξτρα λάμψη είναι τα απαραίτητα εργαλεία σου για να πετύχεις το απόλυτα φυσικό λουκ της σεζόν.

Εκκεντρικά, εκκεντρικά έγιναν όλα εκκεντρικά: girlie φούξια, θαλασσινά γαλάζια για τα μάτια μόνο και εκκεντρικά μπλε στα βλέφαρα, ζωηρά κοραλλί και ζουμερά πορτοκαλί είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι.

Οι αποχρώσεις: μπορεί μέχρι τώρα να διάλεγες τη σκιά που θα φορέσεις και να σκεφτόσουν κατόπιν ποιο κραγιόν θα ολοκλήρωνε το λουκ σου, τώρα όμως τα μάτια και τα χείλη κινούνται στους ίδιους το τόνους. Όποιο χρώμα και να διαλέξεις για τα μάτια τα χείλη μπορούν αν είναι λίγο πιο απαλά αν πρόκειται για πρωινό μακιγιάζ ή πιο σκούρο αν πρόκειται για βραδινό.

Νυχάκια: τα νυχάκια σου έχουν τώρα και αυτά το ίδιο χρώμα με τα χείλη και τα μάτια αν το θέλεις και δίνουν έξτρα λάμψη στο καλοκαιρινό σου λουκ! Πορτοκαλί, κοραλλί και ροζ είναι λίγα μόνο από τα χρώματα που μπορείς να χαρίσεις και στα νύχια σου ανάλογα με το μακιγιάζ του προσώπου! Τόλμησε το δε θα χάσεις!

Τόλμησε τη μονοχρωμία και θα τραβήξεις χωρίς προσπάθεια τα βλέμματα αυτό το καλοκαίρι!

Πηγή: womenonly.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.