Saturday, January 29, 2011

O επτάλογος του τέλειου δέρματος


Το δέρμα μας αποτελεί καθρέφτη της υγείας μας. Εάν προστατεύουμε την υγεία μας και το σώμα μας έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουμε ή να διατηρήσουμε ένα τέλειο δέρμα, απαλλαγμένο από ατέλειες. Ανακαλύψτε 7 μυστικά που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους μας.

1. Άσκηση: Και όμως!Η άσκηση είναι ευεργετική και για το δέρμα. Οι ειδικοί συνιστούν μέτρια άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα. 

2. Σχολαστικός καθαρισμός: καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπό σας πρωί και βράδι. Προς Θεού μην διανοηθείτε ποτέ να κοιμηθείτε μακιγιαρισμένες. Όσο κουρασμένες κι αν είστε, αφιερώστε λίγα λεπτά στο πρόσωπό σας. Προτιμήστε ένα τζελ καθαρισμού και μην αρκείστε στο γαλάκτωμα, καθώς μπορεί να αφήνει υπολείμματα. 




3. Χρησιμοποιείστε τονωτική λοσιόν. Οι γυναίκες με ωραίο δέρμα θεωρούν τη λοσιόν αναντικατάστατο κομμάτι της φροντίδας του προσώπου τους. Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, αποφύγετε τις λοσιόν με οινόπνευμα και προτιμήστε μια ελαφριά λοσιόν με εκχύλισμα αγγουριού. Κλασικό και δοκιμασμένο. 

4. Μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας. Ακόμη και ο ήλιος «με δόντια», δεν αστειεύεται και οι υπεριώδεις ακτίνες είναι εκεί για να βλάψουν το πρόσωπό σας. Το χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενυδατική με δείκτη προστασία SPF. Το καλοκαίρι είναι καλύτερο να βάζετε μια αμιγώς αντηλιακή κρέμα. 

5. Προσέξτε τη διατροφή σας. Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φρούτων και λαχανικών «εφοδιάζει» τον οργανισμό με τις ουσίες που είναι απαραίτητες για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Πείτε «όχι» στα τηγανητά, τα πλούσια σε λιπαρά γαλακτοκομικά και φυσικά, στη ζάχαρη!

6. Πιείτε πολύ νερό. Όσα προϊόντα ενυδάτωσης και αν χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενυδάτωση αρχίζει… εκ των έσω. Έχετε λοιπόν πάντοτε ένα ποτήρι νερό δίπλα σας ή ένα μπουκαλάκι στην τσάντα σας. 

7. Όχι στο υπερβολικό μακιγιάζ. Είναι γεγονός: οι μεγάλες ποσότητες φον ντε τεν δεν καλύπτουν τις ατέλειές σας, αλλά τις ενισχύουν. Αφήστε που δεν αρέσει καθόλου στους περισσότερους άνδρες. Λίγο κονσίλερ, ρουζ και μια ελαφριά πούδρα είναι αρκετά για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, χωρίς να επιβαρύνετε τους πόρους του δέρματος.


πηγή:newsbeast.gr

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.