Saturday, August 13, 2011

Βλεφαροπλαστική

ΒλεφαροπλαστικηΦωτογραφικό Άλμπουμ: Βλεφαροπλαστική

Τα μάτια είναι το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο του προσώπου και το πρώτο που κανείς παρατηρεί. Το πέρασμα του χρόνου αφήνει εμφανή τα σημάδια του στα μάτια και τα βλέφαρα, προκαλώντας μαύρους κύκλους, εναπόθεση λίπους στην περιοχή, «σακούλες», βλεφαρόπτωση, πτώση των οφρύων, και λεπτές ρυτίδες περιοφθαλμικά. Η χειρουργική των βλεφάρων, πολλές φορές σε συνδυασμό με μετωπιαίο lift μπορεί να αποκαταστήσει αυτές τις ατέλειες και να δώσει στο πρόσωπο πιο νεανική εμφάνιση.

Άνω Βλέφαρα

Πρόκειται για επέμβαση που γίνεται υπό τοπική αναισθησία και δεν χρήζει νοσηλείας. Η τομή γίνεται σε σημείο τέτοιο ώστε να μην είναι εμφανής αν και ούτως ή άλλως η επούλωση των βλεφάρων είναι εξαιρετική. Αφαιρείται η περίσσεια δέρματος, μυός και λίπους και τα βλέφαρα επανασυρράπτονται με πολύ λεπτά ράμματα. Η επέμβαση διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Άνω + Κάτω Βλέφαρα

βλεφαροπλαστικήΣτην περίπτωση που και τα κάτω βλέφαρα χρήζουν κάποιας χειρουργικής πράξης, η επέμβαση γίνεται υπό τοπική αναισθησία και ελαφρά νάρκωση (μέθη). Το ίδιο απόγευμα η/ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι. Η τομή θα γίνει κοντά στις βλεφαρίδες με σκοπό να είναι αδιόρατη. Και εδώ αφαιρείται η περίσσεια δέρματος, μυός και λίπους και τα βλέφαρα επανασυρράπτονται με πολύ λεπτά ράμματα. Η διάρκεια της επέμβασης είναι 2 με 3 ώρες.

ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Για την πλήρη ανάρρωση απαιτούνται 10 με 15 ημέρες, μέχρι να απορροφηθούν τα περιοφθαλμικά οιδήματα και τα αιματώματα που μοιραία θα δημιουργηθούν. Για τον περιορισμό τους, τις πρώτες ώρες μετά την επέμβαση συνίσταται παγοθεραπεία και ψυχρά επιθέματα, τα οποία μαζί με τα παυσίπονα περιορίζουν τον μετεγχειρητικό πόνο. Για να αποφευχθεί η ξηροφθαλμία χρησιμοποιούνται οφθαλμικές αλοιφές, και το κεφάλι κατά την κατάκλιση πρέπει να διατηρείται ανυψωμένο. Αμέσως μετά το χειρουργείο αναμένεται υπερευαισθησία, δακρύρροια, και σε κάποιες περιπτώσεις διπλωπία, συμπτώματα που υποχωρούν σε 2-3 ημέρες. Για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βλεφαροπλαστικής, τα ράμματα αφαιρούνται σε 5 ημέρες, και για 1 περίπου μήνα πρέπει να αποφεύγεται η βαριά σωματική άσκηση, η κολύμβηση, και οι απότομες κινήσεις της κεφαλής.
άνω και κάτω βλεφαροπλαστική

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.