Tuesday, June 8, 2010

Αύξηση όγκου χειλιών: Με υαλουρονικό οξύ ή χειρουργική επέμβαση


Με αυτές τις επεμβάσεις, δημιουργούμε πιο «γεμάτα» χείλη, μεγαλύτερα σε όγκο και τονίζουμε το περίγραμμά τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Δύο είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για να αυξήσουμε τον όγκο και να τονίσουμε το περίγραμμα των χειλιών. Ενέσεις Υαλουρονικού οξέος, και Χειρουργική Επέμβαση με μετάθεση  αυτόλογων ιστών.






ΕΝΕΣΙΜΑ FILLERS
Τα τελευταία χρόνια η αγορά της κοσμητικής Ιατρικής έχει εμπλουτιστεί με νέα προϊόντα, πιο ασφαλή και πιο εξειδικευμένα. Έτσι, πέραν του κλασσικού Υαλουρονικού οξέος για τις ρινοπαρειακές αύλακες, χρησιμοποιούμε πλέον σκεύασμα της ουσίας αυτής ειδικό για την αύξηση του όγκου των χειλιών. Η διαδικασία είναι απλή, γίνεται στο Ιατρείο και διαρκεί περίπου 10 λεπτά, μετά την οποία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις ασχολίες σας. Το ελαφρύ οίδημα που ίσως δημιουργηθεί απορροφάται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα είναι αναστρέψιμα και  διαρκούν 8 με 10 μήνες. 





ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΡΗΜΝΟΙ
Είναι μία χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, κατά την οποία μετακινούνται ιστοί και δέρμα από παρακείμενες περιοχές με σκοπό την αύξηση του όγκου των χειλιών. Η επέμβαση διαρκεί 1 με 2 ώρες και δεν χρειάζεται νοσηλεία.  Αναμένεται η εμφάνιση οιδημάτων στην περιοχή μετά το χειρουργείο τα οποία θα υποχωρήσουν μετά από 2 εβδομάδες  οπότε και η ασθενής θα είναι ελεύθερη να επιστρέψει σε όλες τις καθημερινές της ασχολίες. Είναι πιο περίπλοκη διαδικασία από την προηγούμενη, αλλά έχει μόνιμα αποτελέσματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

0 comments:

 
Υαλουρονικο © 2007 Template feito por Áurea R.C.